Welkom op de officiële website in aanbouw* van De snijtafel.

De snijtafel is een internetvideoserie waarin – sinds september 2012 – populaire cultuur wordt ontleed, geïnterpreteerd en bekritiseerd. Het programma is als zelfstandig project aangesloten bij Stichting Cultuurbord. Sinds juni 2017 koopt de VPRO maandelijks een aflevering aan.

Voorafgaand aan de samenwerking met de VPRO genereerde het programma geen structurele inkomsten en was volledig aangewezen op crowfdunding. Op dit moment is er geen financiële nood. De initiële aankoop van 7 maandelijkse afleveringen is door de VPRO verlengd met 6, wat betekent dat De snijtafel in elk geval tot juli 2018 bij de VPRO zal verschijnen. Wat daarna gaat gebeuren is onzeker. Daarom hopen we dat kijkers bereid zijn een bijdrage te leveren om De snijtafel overeind te houden, mocht de steun uit Hilversum wegvallen.

Doneren kan op onderstaand rekeningnummer of via Patreon. (Patreon-donateurs zullen niet aangeslagen worden voor video's gepubliceerd bij de VPRO.) Donaties zijn fiscaal aftrekbaar, omdat het gaat om een maatschappelijk, cultureel project en er geen sprake is van een tegenprestatie. Stichting Cultuurbord ziet erop toe dat verkregen gelden doelmatig en rechtmatig worden besteed. Wij bedanken u bij voorbaat.

NL72 TRIO 0391 1669 56

t.n.v. Stichting Cultuurbord o.v.v. Snijtafel

De teller (laatst bijgewerkt op 30-1-2018)
Saldo bankrekening Donaties per video (Patreon)
€ 3.509,39 $ 126,-

Heeft u vragen over uw donatie? U kunt ons bereiken via info@desnijtafel.nl, een berichtje achterlaten op onze Facebookpagina of ons aanvliegen op Twitter. We geven u graag meer informatie.

*Deze site is nog in aanbouw, want ook een site maken en onderhouden, kost geld. Zodra we genoeg donaties binnen hebben zijn we van plan verbeteringen door te voeren op deze website. (Denk aan een doneerknop, een videospeler met zoekfunctie en nieuws over De snijtafel). We hopen hier snel mee te kunnen beginnen. Voorlopig bieden we u onderstaande afspeellijst met alle afleveringen tot nu toe, van nieuw naar oud.