Doneren

Het maken van dit programma is een tijdrovend proces. Als De snijtafel geen geld oplevert, kan Kasper C. Jansen niet zoveel tijd ervoor uittrekken als hij nu doet, wat resulteert in een lagere verschijningsfrequentie (of zelfs een voorlopige stop). Als je De snijtafel waardeert, hopen we dat je een bijdrage wilt leveren.

De meter geeft een globale indicatie van hoe De snijtafel er financieel voorstaat. Rood betekent dat het voortbestaan van het programma in gevaar is. Geel betekent dat er geen acuut probleem is. Groen betekent dat het goed gaat. (Normaal gesproken kunnen we een maandelijkse aflevering garanderen als we in de gele zone zitten, maar de coronacrisis heeft zaken wat ingewikkelder gemaakt. We doen ons best. Donaties die we niet direct kunnen besteden aan het programma blijven bij Stichting Cultuurbord tot we weer produceren.)

Donatiemeter

Wij ontvangen je donatie het liefst op onderstaand rekeningnummer. Je kunt uiteraard storten wat je wilt en hoe je wilt – we zijn sowieso dankbaar –, maar we hebben veel liever een kleine maandelijkse donatie waar we op kunnen bouwen, dan een grotere eenmalige donatie.

NL72 TRIO 0391 1669 56

t.n.v. Stichting Cultuurbord o.v.v. Snijtafel

Donaties zijn fiscaal aftrekbaar, omdat het gaat om een maatschappelijk, cultureel project en er geen sprake is van een tegenprestatie. Stichting Cultuurbord ziet erop toe dat verkregen gelden doelmatig en rechtmatig worden besteed. Wij bedanken je bij voorbaat.

We hebben sinds enige tijd een speciale nieuwsbrief voor donateurs. Als je deze nieuwsbrief wilt ontvangen, stuur dan na het overboeken een e-mail naar info@desnijtafel.nl met daarin je naam, zoals die gekoppeld is aan je rekening. Dan schrijven we je in.

Je kunt ook per aflevering doneren via Patreon. Houd er rekening mee dat donaties via Patreon niet 100% bij ons terechtkomen, wat bij directe overboekingen wel het geval is. Als je doneert via Patreon, ontvang je automatisch de donateursnieuwsbrief in de vorm van een exclusieve post op Patreon. Via onderstaande link word je doorgeleid: